MoPub Stopped Working

Hey Guys,

I ran into a serious problem with MoPub and I have no idea what to do. The situation is that it stopped serving ads completely. It was working earlier today but I did something with the mediation settings that caused this problem to occur. Here is my test ad script that it shows on the dashboard.

====================================== CAMPAIGN FILTER RESULTS ======================================
No adgroups for level 0.
No adgroups for level 1.
No adgroups for level 2.
No adgroups for level 3.
No adgroups for level 4.
No adgroups for level 5.
No adgroups for level 6.
No adgroups for level 7.
No adgroups for level 8.
No adgroups for level 9.
No adgroups for level 10.
Filtered adgroups are: MobFox key: KEY
Mpx creatives: [], filtered creatives: [Creative(name: mobfox dummy, source: network, width: 320, height: 50)]
Calculating eCPMs for adunit creatives:
mobfox dummy: 0.06
No adgroups for level 12.
No adgroups for level 13.
No adgroups for level 14.
No adgroups for level 15.
Auction returning None

Here are some screenshots.

Screen Shot 2014-05-28 at 7.00.39 PM.jpgScreen Shot 2014-05-28 at 7.00.18 PM.jpgScreen Shot 2014-05-28 at 6.59.20 PM.jpg

The situation started to occur when I was trying to implement mobfox into the mediation. After that, Admob just STOPPED serving ads completely. I have NO idea why. I subsequently deleted mobfox and admob and re-added admob and tried it again. No ads are being served whatsoever. The test ad script is still pointing to Mobfox. Someone please help :(.